0493-724943
Lunchcafé

Hapje & Drankje

Kom lekker lunchen in ons restaurant. Of geniet van een drankje met gebak of een andere heerlijke versnapering.

Wees welkom in ons lunchcafé voor een hapje en een drankje. Ons lunchcafé is dagelijks geopend, 7 dagen in de week van 10.00 tot 17.00. Kijk eens op de menukaart hieronder voor de huisgemaakte lunchgerechten en smakelijke borrelhapjes die we te bieden hebben. Bezoek ons voor een heerlijke lunch of een lekkere kop koffie, thee, cappuccino of een latte macchiato.

De bediening in ons restaurant is zoveel mogelijk met en door de deelnemers aan de dagbesteding. Zij hebben hier een volwaardige werkplek en zijn er trots op u te mogen bedienen. De ingrediënten worden zoveel mogelijk vers verbouwd en door onze deelnemers wordt alles met zorg en aandacht bereid en geserveerd!

De deelnemers maken bijvoorbeeld graag een appeltaart of appelflappen voor u. Ook de soep van de week wordt gemaakt door deelnemers aan de dagbesteding. Vraag bijvoorbeeld op woensdag eens naar de “Soep van Peter”. Peter is namelijk onze expert soep maken!

Verder hebben we de ruimte voor kinderen. Doordat ons terrein helemaal is omheind kunnen ze veilig spelen. We hebben een gecertificeerd speeltoestel en een springkussen. Ook kunnen ze gebruik maken van de speelgoedtractoren. ’s Middags mogen ze gezellig mee de dieren voeren.

Binnen in het lunchcafé zijn honden niet toegestaan. We hebben wel een omheinde weide waar plek is voor uw hond. Bekijk hieronder onze menukaart.

Bekijk alvast ons menu

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×