0493-724943
Boerderij

Dierenpark

Je zou het niet zeggen als je in het restaurant aan het lunchen bent, maar we zijn echt een boerderij. Maar wel een bijzondere, met veel verschillende dieren. We hebben veel dieren op de Wouterbergen, dat maakt het altijd leuk om een wandeling te maken over ons terrein.

Buiten

We hebben alpaca’s, herten, schapen, varkens, ezels, pony’s en geiten. Ook hebben we een volière met vogels zoals  ibissen en dwerg papegaaien. Verder hebben we een hele nieuwsgierige koe met haar kalfje en walibi’s (kleine kangoeroes). Mooi om naar te kijken en sommige van onze dieren zijn heel knuffelbaar.

Binnenverblijven

In onze binnenverblijven wonen stokstaartjes cavia’s en één van onze nieuwe baby alpaca’s

Uiteraard moeten alle dieren te eten krijgen en de hokken moeten worden bijgehouden. Dit zijn taken die onze deelnemers in de dagbesteding oppakken samen met de begeleiders.

Villa Kakelbont is het mooie verblijf van onze kippen. De deelnemers verzorgen de kippen en halen de eitjes uit. We gebruiken in de keuken onze eigen eitjes.

Openingstijden

Onze dierenweide is dagelijks open van 8.00 tot 20.00. De stal is open van 10.00 tot 17.00. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen.

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×