0493-724943
Winterpret

IJsbaan

In de winter kan er geschaatst worden bij de Wouterbergen ook als het niet vriest. Tijdens de wintermaanden staat de ijsbaan aan.

Lekker sportief bezig zijn voor jong en oud!

De ijsbaan is in de wintermaanden dagelijks geopend. Iedereen is welkom! Houd voor de nieuwtjes onze facebookpagina in de gaten. Voor vragen kunt u uiteraard ook even bellen met telefoon 0493-724943. De kwaliteit van de ijs is afhankelijk van de weersomstandigheden, het kan zijn dat de openingstijden daarom worden aangepast.

Na deze gezonde activiteit in de buitenlucht heeft u vast wel trek in iets lekkers, bijvoorbeeld in een kop warme chocolademelk met slagroom. Natuurlijk kunt u hiervoor terecht in ons restaurant. Ook voor de toeschouwers is het heerlijk warm en gezellig in ons restaurant.

In verband met de weersverwachtingen is eind januari de ijsbaan uitgezet en daarmee zit het ijsseizoen er voor 2019/2020 weer op. We kijken terug op een gezellige tijd!

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×